Cowboy stoofpot
Snijd het vlees in blokjes van een paar centimeter,  Bestrooi het vlees met peper, zout en bloem. Bak het vlees daarna in een scheut olijfolie mooi bruin . Schep het vlees dan even uit de pan. in de slowcooker. Voeg dan de ui en knoflook toe in de koekenpan en bak het even totdat de ui glazig is. Doe vervolgens de paprika, passata, laurier, espresso, cacaopoeder, paprikapoeder, cayenne, stroop, oregano, koriander en komijnpoeder in de pan. Doe alles in de slowcooker, Doe de bouillon in de slowcooker en schep alles dan nog even goed door elkaar.
Laat het vlees vervolgens lekker sudderen op stand 1. Voeg na zo’n 3 uur de kidneybonen en mais toe en laat nog een uurtje sudderen. Proef dan of het vlees de gewenste garing heeft. Is het vlees nog net niet zacht? Neem dan echt wat meer tijd, want het is zoveel lekkerder als het vlees mooi zacht is.
Bij de stoofpot kun je bijvoorbeeld gebakken aardappels, aardappel-blokjes doen uit de airfyer, heerlijke aardappelpuree of pastinaak in blokjes gekookt of gestoomd.