Hongaarse-goulashsoep

Hak de riblappen in blokjes van ongeveer 2 bij 2 centimeter en bestrooi met peper en zout. Neem een grote stoofpan met dikke pan en verwarm die op middelhoog vuur. Smelt de boter in de warme pan. Wacht tot de boter gesmolten en heet is. Bak nu het rundvlees in drie sessies rondom bruin. Maak de pan niet schoon, maar voeg wel wat extra boter toe. Bak nu de uien glazig en lichtbruin. Voeg wat zout en peper toe. Na zo’n 10 minuten voeg je de komijn en knoflook toe. Bak even mee. Voeg alle groenten toe aan de pan, samen met het Hongaarse paprika-poeder en roer de ingrediënten rustig door elkaar. Laat de groenten op temperatuur komen en voeg de riblappen toe. Roer door de pan. Voeg de warme bouillon en de laurier toe en roer de ingrediënten door elkaar. Doe alles in de slowcooker en laat het 4 á 5 uur op stand low sudderen.