2 kipfilets

2 paprika's

1 bakje champignons

1 pakje boursin

3 gesnipperde uien

4 theelepels knoflookpoeder

1 groentebouillonblokje

600 gr voorgekookte krieltjes

3 theelepels gemberpoeder

peper en zout


Maak de 2 kipfilets schoon. Snij de uien door de midden en de helften in ringen. Snij de paprika’s in stukjes. Snij de champignons in plakjes. Doe de uien onderin de slowcooker. De helft van de groenten mag daar bovenop. Daar bovenop leg je de voorgekookte krieltjes. De kipfilets erop leggen. Laatste restje groenten er overheen. Strooi de knoflookpoeder over het geheel. Boursin over de kip toevoegen in delen. Pepern en zout erbij. Bouillonblokje fijn knijpen en toevoegen. Zet slowcooker 5 uur op low. Blijft het wat te vochtig? Dan zet je hem het laatste half uur op high, zónder deksel zodat het wat kan indikken.