Koken met John
Terug
Printen
Pulled Pork
Meng in een maatbeker het water, gerookt paprikapoeder,
de barbecuesaus, basterd- suiker, appelciderazijn, olijfolie, gember en tabasco door elkaar. Schenk een laagje van het marinade- mengsel op de bodem van de slowcooker en leg de varkens-lapjes er bovenop. Schenk de rest van de marinade over het vlees en doe het deksel op de slowcooker. Stel de slow-cooker in op de lage stand voor 8 uur. Wanneer de tijd erop zit, haal je het vlees uit de slowcooker en leg je het in een schaal. Trek met twee vorken het vlees uit elkaar tot draadjesvlees. Bak de roerbak groente in de wokpan gaar. Giet het vocht uit de slow-cooker over in een steelpan. Meng in een kommetje een eetlepel maïzena met een scheutje water tot een papje. Giet het papje bij het vocht in de steelpan en breng snel aan de kook.  Als de saus de juiste dikte heeft bereikt, op smaak brengen met peper en zout. Giet de saus over het vlees in de schaal en voeg de roerbak groete toe en meng alles doorelkaar. Serveer de pulled pork met rijst.